Internet

Webové stránky? Jedině od profesionála!

Podnikáte? Provozujete e-shop či jakékoliv jiné služby? A své webové stránky už máte? Pokud ano, fungují vám dobře?

Svět internetu je světem ohromných možností. Můžete se na něm vzdělávat, informovat, seznamovat, prodávat, nakupovat i podnikat. Do jaké míry úspěšně, závisí víceméně na kvalitě poskytovaných služeb jako takových, ale i kvalitě webových stránek. Právě ty jsou internetovou vizitkou jejich provozovatele. Reprezentují ho osobně i jeho služby. Už jen z toho důvodu je na místě svěřit jejich výrobu i provoz profesionálům.

Kdo není na internetu, neexistuje

Domníváte se, že pro své podnikání webové stránky nepotřebujete? To jste na omylu. Víte, co se říká? Že kdo není na internetu, jakoby nebyl. Online je dnes většina populace. A mezi touto částí populace zcela určitě jsou i vaši potenciální zákazníci. Nechcete o ně přijít, že ne?

Kvalitní web? Intuitivní a uživatelsky přívětivý

Kvalitní web je dle slov předního webového designéra Jaroslava Voldřicha, který se specializuje na tvorbu webových stránek pro Plzeň a okolí, intuitivní a uživatelsky přívětivý. Uživatele si získá jak po grafické, tak informativní stránce. Stránky mu zkrátka na první pohled padnou do oka a najde na nich veškeré informace, které hledá. Nechybí jim nezbytná klíčová slova v kombinaci s dobře napsanými texty. Domníváte se, že tyto požadavky splní web vytvořený podle levné šablony? Nikoliv.

Web podle šablony? Raději ne!

Šablona totiž málokdy návštěvníkům umožňuje dostat se hlouběji do jeho struktury. Na rozdíl od webu na míru například z pera již zmíněného Jaroslava Voldřicha, konzultanta digitální agentury Antee. Ten je totiž spojený i se správně vedeným on-line marketingem.

Předvýrobní analýza a samotná výroba webu

Jak tvorba profesionálních webových stránek vypadá? Na začátku je tzv. předvýrobní analýza, na základě které se klienti dozví, jak je jejich obor na internetu obecně vnímán a jak toho může využít ke svému prospěchu. O tom spousta podnikatelů nemá sebemenší tušení. Následuje samotná výroba webových stránek, jejíž součástí je tvorba textu i profesionálních fotografií. Text musí být stručný, ale výstižný, stylisticky vytříbený a samozřejmě bez gramatických chyb. U fotografií pak musíte disponovat vlastnickými právy.

I na internetu musíte být vidět

Tímto ovšem práce webového designéra nekončí. Součástí služeb je i provozování webu a on-line marketing, ať již v podobě SEO (optimalizace pro vyhledávače) či různých internetových kampaní. Jaroslav Voldřich zkrátka udělá maximum pro to, aby váš web byl na internetu vidět a nezapadl v konkurenci. Až pak z něj totiž můžete začít profitovat. Už rozumíte, proč se investice do profesionálně vytvořených stránek vyplatí? Více informací najdete pod odkazem tvorba www stránek Plzeň.

5/5 - (1 vote)

Zanechat odpověď